Yeni Mangal Çok Revaçta.!

Körfez Belediyesi tarafından ilçede vatandaşların en fazla ilgi gösterdikleri mekanlar arasında başı çeken Yarımca ve Tütünçiftlik sahil bölgelerindeki mangal yerlerine Körfezliler bayram ve sonrasında da büyük ilgi gösterdi. Özellikle Körfez Belediyesi’nin yeni faaliyete geçirdiği, doğal gaz ile çalışan, dumansız ve kokusuz mangal yerlerini kullanan ve bölgede sahil keyfi yapan vatandaşları AK Partili siyasiler ağırladı.

YENİ MANGAL REVAÇTA

Bölgeye giderek halkla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyeleri ile parti yöneticileri, vatandaşları selamladılar. Ayrıca faaliyete alındığı günden bu yana halkın çok büyük ilgisini gören, dumansız ve kokusuz yeni mangalı da inceleyen milletvekili Çakır ile Başkan Söğüt, bir arada tezgah başına da geçti.

VATANDAŞA ET PİŞİRDİLER

Mangalı kullanan Körfezlilerin etlerini bizzat pişiren Çakır, Söğüt ve Tuna, daha sonra lezzetli şekilde hazırladıkları etleri yeniden sahiplerine ikram etti. Daha sonra açıklama yapan Başkan Söğüt, “Tütünçiftlik Sahili’nde mangal ünitelerimizi kullanan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Memnuniyet çok güzel. Halkımız hizmetin en iyisine layık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817