YENİ MODA TABELA ALTINDA BAZ İSTASYONU
 Bir benzeri Derince Araştırma Hastanesi’nde yer alan tabela altında baz istasyonu bu kez de Körfez’de kuruldu. Üstelik, büyük bir cesaretle bunu yapanlar, belediye ye ait Park ve Bahçeler Müdürlüğü alanına kuruldu.

Baz istasyonunu gören vatandaşlar tepkilerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü önünde toplanarak gösterdiler. Bir gurup mahalle sakini baz istasyonunu protesto ederek, bir an önce kaldırılmasını istediler. Mahalle sakinleri, Yavuz Sultan Selim ile Çamlıtepe Mahallesi ortasında yer alan park ve bahçelerle ilgili daha önce de sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, ‘’Buradan çıkan kötü koku ve toz nedeniyle camlarımızı açamıyoruz. Birilerinin akrabası olan bu insanlara engel olunmazken, şimdi de 2 gün içinde getirip bu baz istasyonunu kurdular. Belediye insan hayatına hiç mi önem vermiyor ki bu istasyona izin verdi? Tam seçim öncesi bu yapılan bizi hiçe saymaktır. Özel alanlarda bile baz istasyonuna izin verilmiyor, belediyeye ait çamlığa nasıl izin verdiler?’’  şeklinde açıklama yaparak protesto ettiler. Vatandaşlar daha sonra müdürlük önüne gittiler, ancak muhatap olacak kimseyi bulamadılar.

Mahalle sakinleri baz istasyonunun kaldırılmaması halinde daha büyük eylemler yapacaklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817