Yeni Müdürle ilk toplantı
 Kocaeli'nin Kuruçeşme Mevkii'nde faaliyet gösteren Fatma Seher İlkokulu'nda öğrencileri bulunan okul velileri, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldiler. Körfez’de yer alan Fatih İlkokulu’ndan 3 ay önce bu okula atanan Müdür Mustafa Kurtuluş’la yapılan ilk toplantıda, okulun eksikleri ve yapılması gereken çalışmalar konuşuldu.

Körfez'in en güzide yerlerinden biri olan Kızılkaya Cafe'de bir araya gelen veliler, burada hem kahvaltı yaptılar, hem de eğitimi konuştular. Okul Aile Birliği Başkanı Burcu  Azaklı'nın organizesi ile gerçekleştirilen kahvaltı programına, Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş ve okul müdür yardımcısı da katıldı. Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz'in de katıldığı programda konuşan Mustafa Kurtuluş, birlik ve beraberlik adına bu kahvaltının bir ilk olduğunu, bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Azaklı'da, velilerle bir araya gelmenin eğitime çok önemli katkısı olduğunu söyleyerek, 'Veliler olarak bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi planlıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını sağlamak adına çok önemlidir. Öğretmen-öğrenci-veli olarak eğitimin en güzel şekilde olması adına yapılması gerekenleri yapacağız. Elimizden geldiği kadarıyla okulumuza hizmet etmeye çalışacağız."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817