banner2779
banner2752
banner2750

Yeni sezona Büyükşehir tesislerinde hazırlanıyorlar
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli spor hizmetleri arasında yer alan futbol tesisleri, bu yıl da kulüplerin göz bebeği olmayı sürdürüyor. Futbol kulüpleri eylül ayında başlayacak yeni futbol sezonuna Büyükşehir Belediyesi’nin tesislerinde hazırlanıyor.

 

FUTBOL TESİSLERİ KULÜPLERİN GÖZDESİ

Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi’nin kentin her köşesinde, futbol ve basketbol sahalarından, Atış Poligonu’na ve yüzme havuzlarına kadar geniş bir yelpazeye yayılan 53 adet spor tesisi bulunuyor. Vatandaşın hizmetinde olan söz konusu tesisler, sporun alt yapısına yönelik en önemli hamleyi oluşturuyor. Bu tesisler arasında yer alan futbol tesisleri ise Kocaeli’ndeki futbol takımları açısından büyük önem taşıyor. Zira kulüpler sezon içindeki maçlarını; İzmit, Gebze, Körfez ve Başiskele, Kartepe ve Dilovası ilçelerinde bulunan sentetik ve doğal çim futbol tesislerinde oynuyor.

 

SEZON İÇİNDE 60 FUTBOL MÜSABAKASI OYNANIYOR

Sezon içinde bu sahalarda haftada 40 ile 60 futbol müsabakası oynanıyor. Bu kapsamda 120 takım Büyükşehir tesislerden yararlanıyor. İzmit Vinsan Tesisleri’nde bulunan doğal çim futbol sahası ise sezon maçlarına en önemli durak noktası olarak dikkat çekiyor.

 

YENİ SEZONA HAZIRLANIYORLAR

Kocaeli’ndeki futbol kulüpleri eylül ayında başlayacak yeni futbol sezonuna Büyükşehir tesislerinde hazırlanıyor. Kulüpler bu çerçevede söz konusu tesislerde hazırlık maçları ile antrenmanlarını gerçekleştiriyor.

 

NEDEN BÜYÜKŞEHİR TESİSLERİNİ TERCİH EDİYORLAR

Kulüplerin Büyükşehir Belediyesi tesislerini tercih etmesindeki en büyük nedeni ise tesislere verilen önem oluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı sorumluluğundaki tesislerin adeta üzerine titriyor. Futbol tesisleri günlük, haftalık ve aylık bakımlardan geçiriliyor. Özellikle sahaların anti bakteriyel bakım çalışmaları başta olmak üzere diğer bakımları rutin olarak yapılıyor. Verilen bu önem tesislerin kalitesini sürekli ön planda tutuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751