Yeni stadın temeli ay sonu atılacak
 Tarihi bir değer taşıyan Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu’nun tamamen yıkılmasına çok üzülsek de Kocaeli, yakın bir zamanda yeni bir spor kompleksine sahip olacak.

FIFA standartlarında yapılacak olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli stadı, 15 günde bir maç yapılan toprak saha değil içinde amatör sporcuların faydalanabileceği yapılar, alışveriş merkezleri ve sosyal tesisler bulunduran tam bir tesis olacak. Stadın yapımına bir kısım sıcak baksa da karşı olanların sayısı da az değil.

TOKİ tarafından stad yapımı için görevlendirilen şantiye şefi Gökhan Bektaş gazetemizin sorularını yanıtladı. Stadın yapımı ve sürecinden bahseden Gökhan Bektaş, spor kompleksinin bitiminin iki seneyi bulacağını ve temel atımının bu ay sonunda yapılacağını dile getirdi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın stadın yapımını yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Bektaş, Muzaffer Çintimar’ın yardımlarından çok memnun olduğunu söyledi.

TOKİ’DEN ONAY BEKLENİYOR

Alikahya bölgesine yapılacak olan 33 bin kişilik stadın temel kanalları tamamen kazılmış durumda. Kazılan alandaki toprakları farklı bir yere taşıyan TOKİ çalışanları, beton atımı için ise son pürüzleri ortadan kaldırıyor. Beton atımına başlanılması içinde TOKİ ve Spor Bakanlığ’ından onay bekleniyor. İhaleyi alan TOKİ firmasının para yönünden sıkıntıları olmadığını söyleyen Bektaş, inşaatın aksamadan süreceğini ve en kısa zamanda bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817