Yeni Yaşam Alanında Çalışmalar Devam Ediyor

Birbirinden Önemli Projeler

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında birbirinden önemli eserleri ilçe halkının hizmetine sunmaya devam ediyor. Derince’de, yapımı tamamlanan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, 20 metrelik alternatif yol ve viyadük projeleri, Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı ile İshakçılar Kültür Merkezi hizmete sunulmuştu. İnşası devam eden 1071 AK Merkez, Kapalı Pazar, Hoca Ahmet Yesevi Camii, İbn-i Sina Mahalle Konağı ile Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı’nda ise çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bisiklet ve Yürüyüş Yolları Oluşturulacak

Başkan Bulut, Dumlupınar Mahallesi’ndeki 30 bin m2’lik alanda yapım çalışmaları devam eden Spor ve Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu. Askeri bölgenin hemen yanında bulunan proje alanında yapılan incelemelerde Başkan Bulut’a Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin ile belediye daire müdürleri eşlik etti. Yelken Kafe Restaurant Düğün Salonu ve Harikalar Sahili ile bir bütünlük oluşturacak olan Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı’nı yeni bir yaşam merkezi haline getirdiklerini belirten Başkan Bulut, “Allah’ın izni ile bisiklet ve yürüyüş yollarıyla, spor ve yeşil alanlarıyla yeni bir projemizi daha Derince’mize kazandırıyoruz. Alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladığımız bölgemizde ilk etapta bisiklet ve yürüyüş alanlarımızı oluşturacağız. Yapacağımız peyzaj ve mimari çalışmalarla da alanımızı örnek bir yaşam merkezi olarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817