YENİ YIL YENİ HİZMETLER DEMEK
Yayınlamış olduğu açıklamasında 2013 yılının sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Dr. Nevzat Doğan “Her anı İzmit’e hizmetle dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. Önümüzdeki yıl da her anımızı hizmetle geçireceğiz, İzmit için çalışacağız” dedi. Doğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

“Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız yıl, bu şehre, bu şehrin insanına büyük yenilikler yaşatmıştır. 2012 yılı, modern belediyecilik anlayışıyla şekillendirdiğimiz projelerimiz ile kent estetiği, çevre, sağlık, sosyo-kültürel yaşam ve spor alanlarında önemli hizmetlerin hayata geçtiği verimli bir yıl oldu. Hiç kuşkusuz 2013’de yepyeni projelerle İzmit’in kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak.

 

Her yeni yıl, bizler için yeni umutlar, yeni planlar demek. Hepimiz 2013’den kendimiz için, ailemiz için, kentimiz için, ülkemiz için güzel şeyler bekliyoruz. Yeni yılda beklentilerimizin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. 2013 yılı başarılarla dolu güzel bir yıl olacak. Umudum yeni yılın kentimize yenilikler, güzellikler ve saygıdeğer İzmitlilere mutluluklar getirmesidir. Bu düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817