YENİCE, PARTİMİN BİR NEFERİYİM
  Ak Parti İzmit Belediye başkan aday adayı Halil Vehbi Yenice, aday gösterilmesi halinde  sadece Ak Partililerden değil  her partiden oy alacağını söyledi. Seçim çalışmalarını  Zabıtan mahallesinde sürdüren ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Yenice,” 5 yıllık belediye başkanlığım dönemimde 40-50 yılda yapılamayan işleri yaptık. Özellikle yukarı semtlerde kilometrelerce istinat duvarları, parke yollar, asfalt ile vatandaşımızın ayağını çamurdan kurtardık. Açılmayan birçok sokak yolu açıldı. Bütün bunları işçilerin 15-20 yıldır ödenmeyen alacaklarını öderken yaptık.  Hiçbir ayrım yapmadan,  nerede ihtiyaç varsa  israf etmeden tüyü bitmemiş yetimin hakkını düşünerek çalıştık. Her işimizde Hak’ka ve halka hesap vermeyi düşündük. Bu seçimlerde de tecrübeme güvenerek aday oldum” dedi.

ÖNÜMÜZDE 3 SEÇİM VAR

Vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür de eden Halil Vehbi Yenice,” önümüzde 3 seçim var. Mart’taki mahalli seçimler, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler.  Bütün plan ve projelerimizi buna göre yapıyoruz. Her zaman partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Zabıtan mahalle sakinleri de Yenice’nin dürüstlüğü ve  çalışkanlığına her zaman kefil olduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817