YENİCEYE AKMEŞEDE BÜYÜK İLGİ
 Ak Parti İzmit Belediye Başkan aday adayı Halil Vehbi Yenice, seçim çalışmaları için gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılaşıyor. Yenice, seçim çalışmalarını Akmeşe’de sürdürdü. Burada  neden aday olmak istediğini anlatan Halil Vehbi Yenice” Halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak gördüğümüz için   aday olmak istedim. Kendimde  sizlere  gece gündüz hizmet etme enerjisi var.  Şayet partim  beni aday gösterirse, gecem gündüzüm sizlere hizmet etmekle geçecek. Neler yapabileceğimizi Saraybahçe Belediye Başkanlığımız sırasında kıt kanaat imkanlarla yaptıklarımız göstermektedir. Görev yaptığımız dönemde 40-50 yılda çözülemeyen sorunu çözdük. İzmit’in yukarı semtlerinde heyelana karşı  Çin seddi gibi kilometrelerce uzunlukta istinat duvarları, parke ve asfalt yollar, parklar yaptık.   Aday olup seçimi kazandığımızda bu hizmetlerin kat  ve kat fazlasını yapacağız. Sadece şehir merkezinde değil bütün  mahalle ve köylere hizmetin en kalitelisini götüreceğiz.  Sadece Ak Partililerden değil CHP’lisinden de diğer partililerden de oy alacağıma inanıyorum” dedi.

AKMEŞE DE OLMAKTAN MUTLU

Yenice, Akmeşe’deki dost ve akrabalarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu da ifade ederek” Sizlere hizmet etmek benim için büyük şereftir. Allah inşallah buna bana nasip eder” şeklinde konuştu. Akmeşe sakinleri de Yenice’nin sözüne her zaman inanıp güvendiklerini belirterek ” Umarız Ak Parti sizi aday gösterir. Bizler de sizin gibi muacırız. Bizi en  iyi anlayacak olan da sensin” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817