Yeniden Refah Partisi’nden Esnaf Odası Ziyareti

Yahya Öztürk başkanlığında yoğun bir çalışma dönemi içine giren oda yönetiminin ziyaretçileri hiç eksik olmuyor. Özellikle pandemi döneminde ortaya çıkan ekonomik koşullardan en fazla etkilenen kesim olan esnaf temsilcileri siyasilerin de ilgisi alanına girdi.

SORUNLARI KONUŞTULAR

Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, son olarak Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi (YRP) Körfez İlçe Başkanı Arif Aydoğmuş ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konuşan Oda Başkanı Öztürk, “Arif Bey ve yönetimine odamıza yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Gündeme dair konular hakkında kendileri ile fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817