Yenikent halkı burnundan soluyor

Derince Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Çevre Günü Etkinlikleri programlarını hepimiz takip ediyoruz. Ancak Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar’a temiz ve güzel bir çevreye sahip olmayan bir ilçenin Çevre gününü kutlayacağına, çevre adına hizmet bekliyoruz. Yenikent Kalıcı konutlardaki yola kimse sahip çıkmıyor. Derince ilçesinde bir tek kent meydanı yok.

DERİNCE’DE BİR TEK KENT MEYDANI YOK 
Derince Belediyesi, Dünya Çevre Haftası nedeniyle ilçe genelinde geniş katılımlı bir etkinlik organize etti. Derince Kent Meydanı düzenlemesini geniş bir katılımla tanıttı. Ancak çevreye ve düzenlemelere çok önem verdiğini zanneden Derince Belediyesine vatandaştan bir uyarı daha geldi. Derince’nin en güzide mahallelerinden birisi olan Yenikent Mahallesindeki bu yol görenleri hayrete düşürüyor. Gidiş-geliş olarak ikiye ayrılmış olan bu yoldan geçmek için trafik kurallarını ihlal etmek zorunda kalacaksınız. Aksi halde geçmeniz mümkün değil.

 

VATANDAŞ İSYAN ETTİ 

Yenikent Mahallesi Kalıcı konutlar bölgesindeki bu yol tehlike saçıyor. Vatandaşlar;” Bu yoldan yukarıya çıkmak için karşı şeridi kullanmanız gerekiyor. Aksi halde yukarı çıkmak mümkün değil. Biz belediyeyi defalarca aramamıza rağmen kimse bizimle ilgilenmedi. Bizde tedbir olarak bu yola çöp tenekesi koyarak önlem almaya çalıştık. Ancak ne kadar başarılı olur bilemeyiz. Dünya Çevre Gününü kutlayan başkanımız Aziz Alemdar Özbekistan’da gezeceğine sıkıntılarımızla ilgilensin”dediler 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817