“Yenikent her geçen gün güzelleşiyor”
 “Yenikent her geçen

gün güzelleşiyor”

Esnaf ve halk buluşmalarına büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ile birlikte bu kez Yenikent Mahallesi’ni dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Çalışmalar paylaşıldı

Sürekli halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, bu kez Yenikent Mahallesi esnafları ve vatandaşları ile bir araya geldi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve parti yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Alemdar, Yenikent sakinlerinin sorun ve beklentilerini dinledi. Yönetim tarzından dolayı sürekli halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın yaklaşık iki saat süren Yenikent gezisinde, mahallede yürütülen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili gelişmeler paylaşıldı.

Yenikent artık yemyeşil

Ziyaretlerde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden Başkan Alemdar, Yenikent Mahallesi’nin her geçen gün büyüyerek güzelleştiğini belirterek “Mesire alanlarımız ve gül bahçemizle birlikte Yenikent artık yemyeşil bir kimliğe büründü. Ayrıca Derince Kapalı Spor Salonu ve Yenikent Sosyal Tesislerimiz ile sportif anlamda önemli bir eksiği gidermiş olduk” dedi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark da, Başkan Alemdar ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve periyodik olarak mahalle bazlı ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817