Yenikent Pazarı 16 Eylül’de  Kapalı Pazar’a Taşınıyor


 

16 Eylül Tarihinde Mutabık Kalındı

Konuyla ilgili Derince Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde; “Belediyemiz tarafından Yenikent Mahallesi’nde geçtiğimiz dönem inşası başlayan Kapalı Pazar’ın yapımı tamamlanmıştır. Belediye Meclisi’nde 09.07.2019 tarihinde oy birliği ile alınan kararla eski açık pazarın iptali ve Yeni Kapalı Pazar yerinin faaliyete geçeceği alan belirlenmiştir. Belediye Meclisi bünyesinde alınan bu karar, 15.08.2019 tarihinde Pazarcılar Odası ve Esnaf Odası’na tebliğ edilmiştir. Pazarcılar Odası Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde pazarın 16 Eylül 2019 tarihi itibariyle yeni yerine taşınması noktasında tebliğde bulunulmuştur”

Pazarcılar Odası’na Bildirim Yapıldı

“Pazarcılar Odası ile yapılan bu görüşmelerde oda yönetimi, pazarcı esnafının daha rahat hizmet sunabilmesi amacıyla projede işyeri olarak görülen doğu tarafındaki bazı dükkanların bedeli mukabilinde kullanımlarına sunulmasını teklif etmişlerdir. Bu talep belediyemiz tarafından olumlu karşılanmış olmakla birlikte gelinen son noktada Pazarcılar Odası, pazar yerine ilaveten diğer dükkanların da bedelsiz olarak kendilerine tahsis edilmesini talep etmişlerdir. İşyeri olan dükkanların teknik olarak bedelsiz verilmesi mümkün değildir. Pazartesi günü itibariyle pazarın, Yeni Kapalı Pazar Alanı’nda kurulmasıyla alakalı proje üzerinde tüm çalışmalar tamamlanmış olup, Pazarcılar Odası’na gerekli bildirimler yapılmıştır. Daha önceden alınan karar doğrultusunda pazartesi pazarı 16 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle Yeni Kapalı Pazar Alanı’ndaki yerinde daha modern ve hijyenik şartlarda hizmet vermeye başlayacaktır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817