Yenikent'te eylem
Kocaeli’de eylem sadece Cumhuriyet Parkı'nda yapılmadı. Derince ve Körfez’de de eylem vardı. Derince’ye bağlı Yenikent mahallesinde 100 kişi başlayan grup kısa bir zaman sonra bin 500 kişiyi buldu. Eylem sorunsuz dağıldı.

Yenikent Mahalle muhtarlığı binası önündeki alanda 100 kişiye yakın bir grupla eyleme başladılar. Ancak kısa bir zaman sonra ortalama bin 500 kişiyi bulan vatandaşa tek bir polis müdahale etmedi. Yenikentliler gönüllerince kimseye zarar vermeden “hükümet istifa” diyerek yürüdüler. Yürüyüş olurken Megan Marka bir araç, eylem yapan grubun içine dalarak küçük bir kız çocuğunu hafifçe yaraladı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, eylem Saat 10.oo sularında Merkez Park’ta son buldu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817