Yenikent’te güller açacak
 Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi’nde yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nı yaza hazırlıyor. Çalışmaların sona ermesinin ardından çiçeklerin açmasıyla parkı gül kokusu saracak

 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yeşil alanların korunması ve iyileştirmesi talimatı doğrultusunda çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yenikent Mahallesi’nde yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Mevsimsel park bakımı yapan ekipler ilk olarak ağaç budaması ve toprak havalandırması işlemi yaptı. Ardından park içerisinde ve çevresinde temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, yaz ayları ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın daha güzel ve kullanışlı olmasını sağladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817