Yenikent’te Huzur Toplantısı

 

Mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi

Her ay Derince’de yer alan farklı bir mahallede gerçekleşen ilçe toplantılarına bu kez Yenikent Mahallesi ev sahipliği yaptı. Yenikent Aykan Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşen programda Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Karaaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, İlçe Müftüsü Mecit Amil, İlçe Nüfus Müdürü Suat Demir, Yenikent Mahalle Muhtarı Asuman Ekerer ve kaymakamlık yetkilileri hazır bulunurken halkla buluşma toplantısına Yenikentliler de yoğun ilgi gösterdi.

 

Yılmaz: Tek amacımız halkımızın mutluluğu

Yenikent Mahallesi sakinlerinin ekonomik, sosyal, eğitim, güvenlik ve diğer konulardaki talep ve önerilerinin masaya yatırıldığı halkla buluşma toplantısı yaklaşık üç saat sürdü. Göreve başladığı gün itibariyle vatandaşlarla sürekli iç içe olduğunu belirten Kaymakam Akın Yılmaz, “Bu düzenlediğimiz toplantılarda halkımızın taleplerini daha yakından öğrenme imkanı buluyor ve onlara çözüm olanağı sunuyoruz. Gerek belediyemiz, gerekse ilçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile birlikte yaptığımız koordineli çalışmalardaki tem amacımız halkımızın mutluluğudur. Bu toplantılarda siz mahalle sakinlerimiz tüm sorunlarınızı çekinmeden bizlere aktarabilirsiniz” dedi.

 

Karaaslan: Kapalı Pazar üç kattan oluşacak

Derince Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Karaaslan da toplantıda yaptığı konuşmada ilçe genelinde yaptıkları çalışmalara ilgili bilgilendirmede bulundu. Yenikent’e inşa edecekleri Kapalı Pazar projesine vurgu yapan Karaaslan, “Mimar Sinan Camii’nin karşısındaki alana yapacağımız Kapalı Pazar projesi için şu anda trafoların taşıma işlemi gerçekleştiriliyor. SEDAŞ ile koordineli şekilde devam eden bu çalışmaların ardından temelini atacağımız Kapalı Pazar projesi üç kattan oluşacak. Çok amaçlı olarak inşa edeceğimiz Kapalı Pazar projemiz içerisinde halkımıza hizmet edecek sosyal donatılar yer alacak” dedi. Derince Belediyesi olarak projelerin hız kesmeden devam ettiğini belirten Karaaslan, ilçe merkezine inşa edilecek olan Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’nin de 1071 kişilik konferans salonu ile tüm Kocaeli’ye hitap edeceğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817