banner2779
banner2752
banner2750

 Yenikent’te sosyal etkinlikler

 

Derince Belediyesi'nin hayata geçirdiği bilgi, sanat ve spor merkezleri arasında yer alan Yenikent Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlar taleplerine göre çeşitli etkinlikler düzenleyebiliyor

 

Kurslar ve toplantılar

Derince’de birbiri ardına açılan bilgi, sanat ve spor merkezleri hem yeni eğitim alanlarına kavuşma imkanı sağlarken hem de burada kurs görenler için çeşitli eğitimlere ev sahipliği yapıyor. İlçede yaşayan kadınların faydalanabilmesi amacıyla, kadınlara Yenikent’te özel bir alan tahsis eden Derince Belediyesi’nin hizmete açtığı Yenikent Sosyal Tesisleri’nde düzenli olarak gerçekleşen kursların yanı sıra çeşitli etkinlikler de yapılıyor.

 

Ücretsiz salon tahsisi

2333953 numaralı telefondan Derince Belediyesi yetkililerine ulaşan vatandaşlar, çeşitli toplantılar ve etkinlikler düzenlemek istediklerini belirtirken, saatlerin uygun olması halinde salon vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis ediliyor. Yenikent Mahallesi sakinlerinden Serap Delikanlı da talebi üzerine kendisine ayrılan salonda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek temizlik ürünleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751