Yeniköy sahili cazibe kazanacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Yeniköy sahilinde 45 dönüm alan üzerinde çevre düzenleme çalışmaları yürütüyor. Ağaçlandırma çalışmaları, yürüyüş yolu, spor alanlarının yapılacağı alanda yapılacak çalışmalar ile Yeniköy sahili modern bir görünüme kavuşarak vatandaşlara hizmet verecek.

 

DİNLENCE ALANLARI KAZANDIRMAYA DEVAM

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği ve rahatça gezebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Başiskele ilçesi Yeniköy Sahili’nde çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

 

45 DÖNÜM ALAN ÜZERİNDE KURULU

Bölgeye cazibe kazandıracak proje 45 dönüm alan üzerinde gerçekleştirilecek. Alanın 18 dönümlük kısmında ağaçlandırma çalışması gerçekleştirilecekken geri kalan kısmında ise spor alanlarından, yürüyüş yoluna kadar birçok bölüm hayata geçirilecek. Aydınlatma ve sulama sisteminin yapılacağı alanda vatandaşlar huzurlu bir şekilde vakit geçirme imkanı bulabilecek.

 

YÜRÜYÜŞ YOLUNDAN, SPOR ALANLARINA…

Sahil düzenleme çalışmalarında 5 metre genişliğinde 600 metre uzunluğunda yaklaşık 3000 metre kare alanda yürüyüş yolu imalatı yapılacak. Parkta Basketbol sahası, oyun gurubu ve fitness aletleri de bulunacak. Ayrıca parka, 8 adet altıgen kamelya,10 adet japon tipi kamelya ve çok sayıda bank yer alacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817