YENİŞEHİR’DE ÇOCUKLARA ÖZEL SOKAK
 İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde çocuklar için oyun sokağı oluşturuldu. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Yenişehir Mahallesi Sultan Baba Sokak’ta çocuklara özel sokak çalışması yapıldı. Yetkililer, Sultan Baba Sokak üzerinde, Fahri Akbaş Parkı ve Yenişehirspor tesisleri arasında kalan  70 metrelik alanda seksek, satranç, bisiklet yolu, labirent, üçtaş, voleybol oyunlarının yer aldığı çizgilerle bir alan oluşturuldu. Trafiğe kapalı olacak alanda çocukların  gönüllerince eğlenme imkanı bulacağı kaydedildi. İlgililer, yapılan çalışma ile çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlanacağını da söylediler.

 

ÇOCUKLARDAN DOĞAN’A TELŞEKKÜR

 

Bu arada mahallenin çocukları yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını belirterek”  Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a bize verdiği değerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817