Yeniyalı Merkez Camii Derneği Aşure Dağıttı
 Körfez Yeniyalı Mahallesi Merkez Camii Derneği yöneticileri, Muharrem Ayı nedeniyle bin 2 bin kase aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Körfez Yeniyalı Mahallesi Merkez Camii Derneği, cami imamı Fikret Peker ve dernek başkanı Ahmet Demirelli'nin ev sahipliğinde Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıttı. Aşure programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdoğan, “Muharrem Ayının Heyecanını Hep Birlikte Yaşıyoruz”

Yatsı namazına müteakip cami imamları Fikret Peker ve Eyüp Erdem tarafından okunan mevlid-i şeriften sonra ilçe müftüsü Hasan Erdoğan Muharrem ayı konulu vaizde bulundu. Erdoğan, “Cenabı hak bu ay içerisinde 10 peygambere lütuf ve ihsanda bulunmuştur. Bizler de bu heyecanı hep beraber yaşamaya çalışıyoruz. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen ve her türlü desteği veren dernek üyelerine teşekkür ederim" dedi.

Başkan Baran, “Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik

Duygularının Pekiştiği Bir Ay İçerisindeyiz”

Muharrem Ayı’nın diğer aylar arasında ayrı bir yeri olduğu gibi, aşure gününün de diğer günler içinde bereketli bir yeri olduğunu belirten Körfez Belediye Başkan’ı İsmail Baran, “Gönül köprüsü oluşturduğumuz bu mübarek ayda, Muharrem Ayı'nın ayrım gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi ve bereket ve bolluğun arttırılması bu ayın ne kadar manevi değeri yüksek olduğunun ispatıdır” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817