Yeniyalı Teşkilatından Demir’e Tebrik Ziyareti

AK Parti’de Genel Merkez Kadın Kolları tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında Körfez İlçe Kadın Kolları başkanlığına atanan Aysun Demir’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Demir, bugün de partisinin Yeniyalı Mahallesi teşkilatını ağırladı. Parti binasında gerçekleşen buluşmada ilçe başkanı Ramazan Tuna da hazır bulundu. Körfez ilçenin sevilen siması Mahalle Başkanı Hüseyin Erdem Aysun Demir’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak çiçek takdim etti.

“HER DESTEĞE HAZIRIZ”

Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinin de yer aldığı buluşma sırasında Yeniyalı Mahalle teşkilatı yöneticileri, göreve atanması dolayısıyla Aysun Demir’i kutladı. Mahalle yöneticileri ayrıca Demir’e her türlü desteği istediği zaman vermek için hazır oldukları bilgisini de kendisine aktardı.

“DEMİR : MİLLETE HİZMETE DEVAM”

Konukları ile yakından ilgilenen AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir de, “Yeniyalı Mahallemizin desteği bizler için çok önemli. Yeni yönetim kurulumuzu oluşturmak için çalışmalara devam ediyoruz. Kuracağımız ekibimizle sahada daha güçlü bir kadın duruşu ile milletimize ve partimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817