banner2779
banner2752
banner2750

Yerel Seçimler genel imtihanımız’
  

AK Parti İzmit İlçe gençlik Kolları üyeleri İzmit’in mahallelerinde çalmadık kapı bırakmamakta kararlı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve yönetim kurulu üyelerince başlatılan proje kapsamında hafta içi her akşam bir mahallede bulunan 15 genci evinde ziyaret ediliyor. Proje ilk olarak geçtiğimiz akşam yoğun bir katılımla Serdar Mahallesi’nde başlamıştı. Gençlerin ikinci durağı ise 28 Haziran Mahallesi oldu.  Oldukça verimli geçen ev ziyaretlerinde, vatandaşların talepleri dinlendi ve ilgili birimlere iletilmek üzere not alındı.

 

TALEPLER DİNLENDİ

Muharrem Tutuş önderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlere İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, İlçe Yöneticisi Çağlayan Duman, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz, Kadın Kolları Temsilcisi Emel Korkmaz, Gençlik Kolları Temsilcisi Muharrem Gündüz, ilçe gençlik kolları yöneticileri ve mahalle yöneticileri hazır bulundu. Konuklarını sıcak bir şekilde ağırlayan 28 Haziran Mahallesi sakinleri, yapılan ziyaretler sayesinde, hem ihtiyaçlarını dile getirme imkanı buldu hem de görüşlerini sundu.

 

‘GENEL İMTİHAN’

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan ilçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ev sahiplerini kendilerini samimi bir şekilde ağırlamalarından dolayı teşekkür ederek, her vatandaşın kapısını çalacaklarını söyledi. Ev ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Tutuş, “Yerel seçimler bu ülkenin genel seçimi gibi, genel bir imtihanı” dedi. Ülke gündeminde yaşanan gelişmelere işaret eden Tutuş, partili ya da partili olmayan herkesi birlik ve dayanışma içinde olmaya davet etti.

 

‘TARİHİ DÖNEMDEN GEÇİYOR’

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ülkemizde yaşanan gelişmeleri hatırlatarak, “30 yıl sonra içinde bulunduğumuz bu süreçler bu ülkenin çağ atladığı zamanlar olarak yakın çağ tarihi olarak anlatılacak” değerlendirmesinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, bu ziyaretlerde vatandaşın taleplerine kulak verdiklerinin altını çizerek, bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Doğan, “28 Haziran Mahallesi, yaptığımız çalışmalarla tarihi bir dönemden geçiyor” ifadelerini kullandı.

 

‘BU YATIRIMLARI HİÇ BİR DÖNEMDE OLMADI’

28 Haziran Mahallesi’ne de diğer mahallelerde olduğu gibi ciddi destekler sağladıklarını, okuldan, camiye yenilenmeler yaptıklarını söyleyen Doğan, “28 Haziran Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla gelişmesi çok hızlı oluyor” dedi. Evlerine konuk olunan vatandaşlar da Başkan Doğan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Sizin döneminizde yapılan alt yapı çalışmalarını hiçbir dönemde görmedim. Yıllardır ölü bir halde olan alanları çok güzel bir şekilde değerlendirdiniz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751