Yerli telefon ‘’Venus’’ Kapışılıyor
 Vestel tarafından üretilen ve Türkiye’nin gurur kaynağı olmaya hazırlanan gelişmiş teknolojiye sahip ilk yerli cep telefonu, Körfez’de ki Alkanlar Mağazalarında adeta kapışılıyor.

‘’Venus’’ adı verilen ürünün 5.5 V, 5.5 X, 5.0 V, 5.0 X ve 4.5 modelleri 899 lira ile 449 lira arasında değişen fiyatlarla halka sunuluyor.  Android işlemcili, 4 çekirdekli,  4 G teknolojisine sahip, gelişmiş piksel çözünürlüğe sahip kameraları, 8 GB ‘a kadar çıkan dahili hafızaya sahip ürünler, ilk günden bu yana adeta kapışılıyor.

Alkanlar Mobilya ve beyaz eşya Mağazalar zincirine bağlı, Tütünçiftlik ve Yarımca Mağazalarında taleplere cevap verilecek oranda satılıyor. Şık görünümü ve özellikleri ile akıllı telefonlarda aranan her özelliğe sahip olan cep telefonları yerli üretim oluşu ve kalitesine oranla fiyatlarının düşük olması nedeniyle tercih ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817