Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon'dan Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığına Ziyaret

İtfaiye Daire Başkanı Doğan KARA'yı makamında ziyaret eden Yeşil Kasaba ekibi gelecek projelerinden bahsetti.

Yeşil Kasaba'nın kurucularından MorNarpın (Pınar TAŞDÖNER) sanat ile ilgili gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmekte oldukları projelerinden bahsetti ve "Sizler bizim koruyucu meleklerimizsiniz" diyerek hediyelerini takdim etti. Aynı zamanda samimi bir sohbet gerçekleştirilen ziyarette MorNarpın'ın şarkısını ve klibini dikkatle dinleyip izleyen Başkan Doğan KARA MorNarpın'ın canlı seslenirdiği şarkıya eşlik etti.

Yeşil Kasaba Hakkında 

Yeşil Kasaba iki kişiden oluşan sanatçıların temsili ismidir. 9 yıl önce Aydın'da Yeşil Adam (M. Selçuk KATIOĞLU) ve Mor Narpın (Pınar TAŞDÖNER) tarafından kurulan Yeşil Kasaba, 58 ilde Halk Konserleri verdi ve Bahar Şenliklerinde birçok kitlenin beğenisini kazandı. Yeşil Kasaba, şarkılarını (Yağmur Yağmur, Eğreti) kliplendirip, 2020 yılında sevenleriyle buluşturdu. Sanatçılarımız projeleriyle insana ve halka seslenerek, farkındalık yaratıp bunları da kurum ve özel aktiviteler aracılığıyla destekleyip Yeşil Kasaba ismini tüm dünyaya duyurmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme amacındadır.

Yeşil Kasaba 7 dilde, 7 tarzda söylediği şarkılar ile dikkatleri çekerek sanat yolculuklarında, birçok sosyal sorumluluk projesinde bulunup ‘’ Yağmur Yağmur ‘’ adlı single çalışmalarının tüm gelirini Kimsesiz ve Engelli Çocuklara armağan etti.

Sanatçılarımız 22.10.2020 tarihinde İzmit/Kocaeli’ de Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon Organizasyon Tic. Ltd. Şti.’ni kurup yeni ve genç yeteneklere yol göstermek, ışık tutmak amacını benimsedi. Aynı zamanda kompleks bir yapılanmada olan Yeşil Kasaba Şirketi, çok yakında İzmit ve İstanbul bölgelerinde çekilecek  olan Dizi/Film projesine ve  yeni klibine start vermiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817