Yeşilay Gençlik Kulübünden Kahvaltılı Toplantı

                Yeşilay Başkanı Enver Şahin yapılan kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada "Yeşilay, sağlıklı gençlerin yetişmesi için kötü alışkanlıklarla mücadele etmeye her zaman devam edecektir. Ayrıca ergenlik döneminde edinilen alışkanlıklar ömür boyu bırakılamamaktadır, bu yüzden bu dönemde iyi alışkanlıklar edinilmesi gerekmektedir. Değerli Gençlik Kulübü Üyesi arkadaşlarım sizlerden ricamız akranlarınız arasında bizden öğrendiğiniz bilgileri anlatmanız, onların yanlış bilgilerini düzeltmenizdir. Maalesef gençler ergenlik döneminde ne anne babalarını nede öğretmenlerini dinlemektedir, onların dinlediği örnek aldığı en önemli kişiler arkadaşları olmaktadır, sizlere de burada büyük rol düşmektedir" dedi.

 

                Aynı zaman da Yeşilay üyesi de olan Koru Park Tesisi Müdürü Devrim Özbudak'da yaptığı konuşmada, Yeşilay’ın her zaman destekçisi olduğunu belirterek bu tür etkinliklere kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

 

                Gençlik kulübü üyeleri arkadaşlarının aralarına dağılarak onlara iyi bir model olmaya söz verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817