YEŞİLAY PARKI HİZMETE AÇILDI
 


 

  Gazeteci Kazım Ertek Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Yeşilay Parkı düzenlenen törenle  hizmete açıldı. 

Yeşilay Parkı'nın açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öztürk, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Erenler Mahalle Muhtarı Yaşar Eker, Şehit Ümit Balkan İlköğretim Okul Müdürü Serkan Yaşar, öğrenciler ve bölge sakinleri katıldı.

 

İZMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Başkan Doğan açılışta yaptığı konuşmada atıl olan alanları yeşil alan olan parklara çevirmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bugüne kadar 120’nin üzerinde park açtıklarını hatırlatan Başkan Doğan ‘Mahallelerimizde yaptığımız inceleme gezileri ile eksikleri yerinde görüyor ve tamamlamaya çalışıyoruz. Bugün pek çok mahallemizdeki eksiklikler ya tamamlandı ya da tamamlanmak üzere.  Mahallelerimizde bu güne kadar 120 adet park yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İzmit Belediyesi olarak olarak gençlerimiz için çalışıyoruz, çocuklarımız için çalışıyoruz, İzmit için çalışıyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.

 

BOŞ DURMUYORUZ

 

İzmit Belediyesi olarak sistematik bir şekilde çalıştıklarını ve bir dakikayı dahi boşa geçirmediklerine dikkat çeken Başkan Doğan, “ mahallelerimizdeki park yapımlarına devam ederken bir yandan da şehir merkezindeki park alanlarını yeniliyor, güzelleştiriyoruz. Çok kısa bir süre sonra Cumhuriyet Parkı’nı yepyeni görüntüsü ile hizmete açacağız. Sadece parklarda değil her alanda yaptığımız çalışmalar son derece verimli bir şekilde devam ediyor. Özellikle kadınlarımız için açtığımız İZMEK kurslarımız çok verimli bir şekilde devam ediyor. Cephanelik Bölgesi’nde Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni bu yılsonunda hizmete açacağız.

 

PARKI BİZ YAPTIK, SİZ KORUYUN

 

Toplam 685 metrekare alanda ve kauçuk zeminde kurulan Yeşilay Parkı’nın  içersinde 150 metrekare çocuk oyun alanı, 40 metrekare kondisyon alanı ve kamelya ve yay pergolalı oturma alanları bulunduğu bilgisini veren Başkan Doğan “bu parkımız Avrupa’nın bir çok şehrindeki parklardan daha iyi hala geldi. İzmit Belediyesi olarak sizler için çok güzel bir park yaptık. Sizden ve çocuklarımızdan tek ricamız, bu oyun aletlerini çok iyi korumanızdır. Sizler korudukça bizler daha iyisini yapacağız " dedi.

Açılışa katılan çocuklara rengarenk toplar dağıtan Başkan Doğan, açılıştan sonra çocuklar tarafından sevgi seline uğradı. Parkın açılışına katılanlara belediye tarafından etli pilav ayran ve tatlıdan oluşan ikram verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817