Yeşilkent yolunda asfalt çalışması
 Kartepe Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarının bir ayağı da Rahmiye Mahallesi Yeşilkent yolunda gerçekleştirildi. Ekipler Çuhane Caddesi bağlantılı otobüs güzergahı da olan Beyazgül Sokak üzerinde 620 metrelik güzergaha 900 ton asfalt serdi.

 

Belediye ekipleri alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki asfaltlama çalışmaları kapsamında otobüs güzergahlarına öncelik vermeye devam ediyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Rahmiye Mahallesi’nde de Çuhane Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan Beyazgül Sokak üzerinde asfaltlama çalışması yaptı. Yeşilkent bölgesine ulaşımı sağlayan ve otobüs güzergahı da olan 620 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yola 900 ton asfalt sererek Beyazgül Sokak şık bir görünüme kavuşturuldu.

 

Halkın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Karabalık, “Ekiplerimiz bu kapsamda toplu taşım güzergahında yer alan yerleşimin yoğun olduğu bölgeler çevresindeki asfaltlama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürmekteyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817