YEŞİLOVA’DA RAMAZAN ÇOŞKUSU YAŞANDI
 İzmit Belediyesi tarafından mahallelerde düzenlenen Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir mahallede etkinlik düzenleniyor. Doğu Kışla Gençlik Parkı’ndaki etkinliklere paralel olarak düzenlenen mahallelerdeki etkinliklere 7’den 77’ye herkes katılarak hoşça vakit geçiriyor. Yeşilova Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklere Başkan Doğan da katılarak başta çocuklar olmak üzere herkesin Ramazan coşkusuna ortak oldu. Başkan Doğan, Ramazan coşkusunu İzmit’in her noktasında yaşatılması için yoğun ve zengin bir etkinlik programı düzenlediklerini belirterek” düzenlediğimiz etkinlikler sadece çocuklara değil her yaştan insana hitap ediyor” dedi.

Belediye yetkilileri de her akşam iftar sonrası saat 21.30 da başlayan etkinliklerde Karagöz- Hacivat, Aşuk ile Maşuk, Meddah oyunu, ilahiler, çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar yapılıp hediyelerin dağıtıldığını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817