Yeter artık ?
Taksim Gezi Parkı’nın AVM yapılmak istenmesi neticesinde başlayan olaylar İzmit’e sıçradı. Sanal alem üzerinden anlaşarak bir araya gelen yaklaşık 3 bin kişi bu gece de Cumhuriyet Parkı’nda bir araya geldi. Slogan atarak AKP İl Binası’nın önüne gelen eylemciler polis engelini aşmaya çalıştı.
BİBER GAZI İLE MÜDAHALE
Hükümet istifa, faşizme karşı omuz omuza, her yer taksim her yer direniş, sağ sol yok direniş var sloganları atan eylemciler polise tekmeler atarak saldırdı. Emniyet amirlerinin uyarılarına rağmen dağılmayan guruba biber gazı ile müdahale edildi.
JANDARMA DA OLAY YERİNDE
Polisin müdahalesi, sonucu dağılan binlerce kişi sağa sola kaçıştı. Bulvar mevkiinde çevik kuvvet ekipleri tarafından yaklaşık 40 eylemci gözaltına alındı. Dağılan eylemciler Cumhuriyet Parkı’nda  yeniden toplanmaya başladı. Bölgede üst düzey güvenlik önlemi alan polis ekiplerine jandarma da destek verdi.  
EVLERDEN TENCERE TAVA SESLERİ YÜKSELİYOR
İzmit halkı evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından tencere ve tavlarlarla ses çıkararak ve evlerinin ışıklarını yakıp söndürerek eyleme destek veriyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817