banner2779
banner2752
banner2750

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından düzenlenen ”Yetim Dayanışma Gecesi” Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. “Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İHH Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve İHH gönüllüleri katıldı.

 

MEHTER VE KURAN-I KERİM TİLAVETİ

Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı’nın konseriyle başlayan gecede, İbrahim Özer tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, Mehmet Çetin tarafından da ayeti kerimelerin meali okundu.

 

YETİMİ SEVİNDİRİRSEK ALLAH’TA BİZİ SEVİNDİRİR

“Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganıyla düzenlenen organizasyonda katılımcılara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, yetimi sevindirirsek Allah da bizi sevindirir. Kendisinin yardımda bulunduğu yetim sayısını 41’e çıkaran Başkan Karaosmanoğlu, “Yardım dernekleri bizi rabbimizin rızasına götürecek kurumlardır” dedi.

 

YETİMLER PEYGAMBERİMİZİN EMANETİDİR

Başkan Karaosmanoğlu, “Yetim gülerse dünya güler. Kendisi de yetim olan bir peygamberin ümmeti olarak, yetimler Peygamber efendimizin bize bıraktığı emanetlerdir. Onları korumak, kollamak iyi bir gelecek sağlamak bizlerin vazifesidir” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN STANDLARI DOLAŞTI

Başkan Karaosmanoğlu İHH yararına kurulan stantları da dolaşarak, gönüllülerle fotoğraf çektirdi, maddi yardımda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu İHH gönüllerine yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751