Yiğit Bulut  bu akşam Kocaeli'ye geliyor
 MÜSİAD Kocaeli Şubesi tarafından geleneksel bilgilendirme konferanslarına Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut konuşmacı olarak katılacak. 

12 Eylül 2013 Perşembe akşamı saat 20:00’da Antik Kapı Restaurant’ta gerçekleştirilecek konferansın başlıca konuları; “ 12 Eylül Darbesinin Yıldönümünde Darbelerin Ülke Ekonomilerine Etkileri, Suriye ve Mısır’da ki durum ve ülke ekonomimize verdiği zararlar, Global Krizin Türkiye ve dünyada Etkileri ve 2014 Yılı Türkiye’de Ekonomik Beklentiler”olacak.

DARBELER KONUŞULACAK

12 Eylül’de yapılan darbenin amacı, ülke bütünlüğünü korumak, milli birlik ve beraberliği sağlamak, muhtemel bir iç savaşı ve kardeş kavgasını önlemek, devlet otoritesini ve varlığını yeniden tesis etmek ve demokratik düzenin işlemesine mani olan sebepleri ortadan kaldırmak mıydı? Benzer senaryolar bugün Suriye ve Mısır gibi Arap ülkelerinde savunmasız insanları katlederek mi uygulanıyor? Bir gecede değişimin adı 12 Eylül’ün gerekçeleri samimi miydi? Darbelerin ülkemize yaşattığı olumsuz etkileri bu konferansta başlıca konu başlıkları olacak.

Ayrıca 2013 yılında bütün dünyayı etkileyen, dünya devi şirketlerin ve bankaların hatta bazı ülkelerin batmasına neden olan Global Kriz’in Türkiye’deki etkilerinin analiz edileceği ve 2014 yılı beklentileri ile ilgili aklınızdaki soru işaretlerini bu konferansta giderebilirsiniz. İster küçük ve orta, ister büyük her boyuttaki işletmeyi etkileyen ve çeşitli tedbirler almaya zorlayan “Global Kriz” söylenildiği gibi 2014 ortalarına doğru bitecek mi? Yoksa bazı ekonomi analistlerinin ortaya attığı gibi yeni krizlerin eşiğinde miyiz?

Konuyla ilgili MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal ŞENGÜN tarafından yapılan açıklamada, ‘12 Eylül 1980 yılında yaşanan askeri darbenin ülkemizdeki etkilerini, Suriye ve Mısır’daki durumun ülkemiz ekonomisine yansımaları ve 2014 ekonomik ve siyasi beklentiler ile alakalı Yönetim Kurulumuzla aldığımız ortak akrar sonucu, Sayın Yiğit BULUT’la böyle bir konferansı yapmayı uygun gördük. Kendileri de sağolsun bizleri kırmadılar. Konferansımıza bütün vatandaşlarımız davetlidir.’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817