banner2779
banner2752
banner2750

Yiğit’in Heyifli ve Huzurlu Anları

 

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile buluşmasında yer alan minik konuğu Yiğit Demirel’le yakından ilgilendi. Görüşme esnasında makamda mutlu tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Yiğit’e 112 Acil Ambulans oyuncağı hediye eden Başkan Büyükakın, zaman zaman görüşmesini Demirel’i kucağında yaparak sürdürdü. Yiğit’in keyifli ve huzurlu anlarıyla konuklarını dinleyen Başkan Büyükakın, şefkat dolu ilgisi de konukların dikkatinden kaçmadı.

 

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı İzzettin Cezlan ve yönetimiyle buluşan Başkan Büyükakın, konuklarıyla yakında ilgilendi. Öneri ve görüşlerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Ülkemizin birliği ve beraberliği için canını feda eden tüm kahramanlarımıza rabbim rahmet eylesin. Gazilerimize mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Şehit ve gazi ailelerimizle yakından ilgileniyor, her türlü eksikliklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak yanlarında olacağımızı ifade etmek isterim” dedi.

 

BİR BABA ŞEFKATİYLE İLGİ GÖSTERDİ

2017 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde yürütülen önleyici güvenlik faaliyeti sırasında terörist unsurlarla sağlanan temasta şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Osman Gazi Çetingöz’ün yeğeni Yiğit Demirel’in de Başkan Büyükakın’a gösterdiği sıcak ilgi de gözlerden kaçmadı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Osman Gazi Çetingöz’ün dedesi Kerim Çetingöz’ün de yer aldığı görüşmede, Başkan Büyükakın bir baba şefkatiyle ilgi gösterdiği Yiğit’in makamında 112 Ambulans aracı oyuncağıyla oynamasını da mutlulukla izledi.

 

“ANADOLU TOPRAĞINA DA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesinin çalışmaları hakkında da bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tüm kurumları ordusuyla, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik güçleriyle terörle mücadele de yurt içi ve dışı çok önemli başarılara imza atmaktadır. Kahraman emniyet güçlerimiz terörle mücadeleyi tüm kararlılığıyla sürdürmektedir. Rabbim kahramanlarımıza güç versin ve korusun. Halkımızla birlikte Anadolu toprağına da hep birlikte sahip çıkacağız” ifadelerini sarf etti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751