Yıkım kararı yok süreç devam ediyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Danıştay’da yargı süreci ve incelemesi devam eden köprüyle ilgili olarak açıklama yaptı. Başkan Baran, “Konu yakın takibimizde. Verilmiş kesin bir karar yok” dedi.

D-100 Karayolu üzerinde Barbaros Mahallesi ile Yeniyalı Mahallesi’ni birbirine bağlayan üst geçit ile son günlerde ‘yıkılacak’ şeklinde çıkan haberle ilgili olarak açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Köprüyle ilgili yargı süreci sürüyor. Şu anda Danıştay’da yargı süreci ve incelmesi devam eden konunun kesinleşmiş bir kararı yoktur. Köprünün yıkılacağıyla ilgili bazı haberler çıkıyor. Şu an için böyle bir durum yok.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Karayollarımızın bu konuda yapmış olduğu tespit tutanağında ifade ettiği gibi, bilirkişinin istediği köprüdeki bütün unsurlar yerine getirilmiş, yıkım için hiçbir sakınca oluşturacak konu kalmamıştır.

Biz, yargıda süreci devam eden konuyu yakından takip ediyoruz. Üst geçidin halkımızın kullanımında daim kalması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817