Yılbaşı gecesi işyerleri 03.30’a kadar açık
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda alınan karara göre 31 Aralık 2014 gecesini 1 Ocak 2015’e bağlayan yılbaşı gecesi Kocaeli ili sınırları içerisindeki umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin saat 03.30’da kapanmasına karar verildi.

EĞLENCE YERLERİ 03.30’A KADAR AÇIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nın 10.12.2014 tarihli ve 1640 sayılı kararına göre, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin açılış kapanış saatleri uygulamalarında ilçe belediyeleri arasındaki farklılıkların tereddütlere yol açmaması, genel güvenlik ve asayişin sağlanması açısından konu değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonucunda yılbaşı gecesi umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin saat 03.30’a kadar açık kalmasına karar verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817