banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yıldırım ailesi çifte acı yaşadı
 İzmit’in çok tanınan ailelerinden, Akçacami Caddesi üzerindeki Yıldırım Ekmek Fırını’nın sahibi Yıldırım Kardeşler aynı gün içinde iki acı birden yaşadı.

Yıldırım ailesinin büyüğü Muhittin Yıldırım’ın eşi, Kocaeli eski Milletvekili İsmail Kalkandelen’in kayınvalidesi Emine Müyesser Yıldırım(82) cuma günü akşamı saat 18.00 sıralarında bir süredir tedavi gördüğü Akademi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde vefat etti.  Emine Yıldırım’ın Gölcük’te oturan, Gölcüklü esnaf İrfan Öztopuz’un eşi olan kardeşi Müjgan Öztopuz(80) da sabah saat 07.00 sıralarında tedavi gördüğü Gölcük Aile Konak Hastanesi’nde vefat etti.

Emine Müyesser Yıldırım;  AKP İl Disiplin Kurulu Başkanı İshak Yıldırım,  İzmit Belediye Meclisi eski üyesi  İbrahim Yıldırım, İsmail Yıldırım,  Müjgan Yıldırım, Asiye Kalkandelen, Zeynep Meydan, Zehra Çelikkol ve Esra Bilgin’in annesiydi.  Cenazesi Yeni Cuma Camii’nden alınarak Bahçecik’te toprağa verilecek. Bir çocuk annesi olan Müjgan Ösztopuz’un cenazesi de ikindi namazının ardından Gölcük Merkez Camii’nden alınarak yine Bahçecik’te toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826