banner2779
banner2752
banner2750

 Yıldırım Gömleksiz’in acı Günü

Duyduğu üzüntüyü sosyal paylaşım sitesinde dile getiren Yıldırım Gömleksiz, tarifsiz bir üzüntü yaşadığını söyledi. Alınan bilgilere göre hava yollarında mühendis olan ve evlilik işlemleri yapan Anıl Gömleksiz, testler sırasında lösemi olduğunu öğrendi. İlik nakli yapılan genç adam, iyileşme sürecinde iken aniden rahatsızlandı ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Talihsiz genç İstanbul’da toprağa verildi.

Girdiği yarışmalarda da adından söz ettiren ve Yarımca’da kendi mekanında Türkü ve Özgün müzik söyleyen Yıldırım Gömleksiz, yaşadığı üzüntüyü, ‘’ 24 yaşında gencecik bir fidan yıllar önce daha yedi yaşındayken görmüştüm seni abin gitar çalmış ben ve sen dinlemiştik odanızda aradan tam 17 yıl geçti kardeşim oldumu bu yaptığın sana yakışmadı.mekanın cennet olsun kardeşim nurlar içinde yat yarın sana son görevimizi yapmaya gelicez ve İnan benim ayaklarım bir türlü gitmek istemiyor Ahmet amcamın ve annenin yüzündeki o acıyı görmek istemiyorum rabbim herkese sabırlar versin’’’’ c‘’ cümleleriyle anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751