Yıldırım ve Bulut incelemede bulundu
 Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, engelli birey ve aileleri ile sosyal dezavantajlı gruplar için Tahtalı Göleti kıyısındaki alanda yapımı süren yapımı süren yaşam merkezinde incelemelerde bulundu

 Sosyal eşitsizliğin giderilmesi projesi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2013 yılı Sosyal Kalkınma Küçük Ölçekli Altyapı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Sosyal Eşitsizliğin Giderilmesi Projesi’nde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Kaymakamlığı’nın koordinatörlüğünde Derince Belediyesi ve Derince Taşköprülüler Dayanışma Derneği’nin proje iştirakçisi oldukları oluşumda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Derince Toplum Sağlığı Merkezi, Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi ise proje ortağı olarak yer alıyor.

 Son durumla ilgili bilgi aldılar

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İshakçılar Köyü yakınında bulunan Tahtalı Göleti kıyısındaki alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, son durumla ilgili bilgi aldı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve kaymakamlık daire müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette engelli birey ve aileleri ile sosyal dezavantajlı gruplar için yapılan yaşam merkezindeki çalışmalar yerinde incelenirken, Kaymakam Yıldırım ve Başkan Bulut, proje ile ilgili istişarenin süreceğini ifade etti. Tahtalı Göleti kıyısındaki alanda yapımı süren yaşam merkezi ile işitme, görme, fiziksel ve zihinsel engelliler olmak üzere 4 ayrı engel grubuna hizmet verilmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817