banner2779
banner2752
banner2750

Yıldız, “Acınız Acımızdır”

Bülent Yıldız, deprem sonrasında alarma geçen ilçe örgütünün, Başkan yardımcıları Gülseren Solmaz Altunal, Hatice Uçar, Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş ve ilçe yöneticilerinin hemen organize olduklarını belirterek, “2 gün içinde organize olmayı başaran ekibimiz, gerekli yardımları toplayarak, vatandaşların desteklerini alarak bölgeye ulaştırmayı başardılar” dedi.

Başkan Bülent yaptığı açıklamada, “Acınız acımızdır, 99’da biz de aynı duyguları hissettik.” düşüncesi ile bugün gerçekleştirdiğimiz destek programını, sadece 2 günde planlayıp, organizasyonu yapan ve yöneten Körfez İlçe Yöneticilerimizden Sn. Gülseren Solmaz Altunal’a , Sn. Hatice Uçar’a, destek programının her aşamasında, başından sonuna kadar canla çalışan tüm ilçe yöneticilerimize ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Naciye Seçilmiş ve yöneticilerine , sahada durmaksızın ihtiyaç malzemelerini, ihtiyaç sahiplerine taşıyan genç üyelerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Planlama sürecinde desteğini aldığımız Akhisar İlçe Başkanımız Sn. Umut Çavuş Beye şükranlarımı sunarım.

İhtiyaç malzemelerini alan, ileten, maddi ve manevi olarak destek veren, sadece Bayraklı-Körfez arasında değil, birçok şehir ve ilçeden sevgi ve iyilikten köprü kuran, duaları ile destekleyen, her yarım saatte bir arayıp gönülden yanımızda olduklarını ileten, bizi gerçekten büyük bir aile yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751