Yıldız, “Bizde Yalnız Halay  Olmayacak”

Bülent Yıldız, seçim konuşması sırasında ve öncesinde söylediklerini gerçekleştireceğini sözlerine ekleyerek, “Mevcut ilçe binamız çok eski ve kullanışsız hale gelmişti. Kongre sonrasında yalnızca bir kez binaya çıktım ve bir daha çıkmayacağımı söyledim. Hemen arayışa başladık ve ilk sözüm olan yeni bina vaadimi gerçekleştirdim. Birlik, beraberlik ve birlikte karar alma sözüm vardı. İl seçimleri sırasında da bunu gösterdim. Kimsenin ismi yazılsın demedim, burada yönetim olarak konuşuldu ve kararlar birlikte alındı. Bundan sonrasında da hiçbir zaman ben demeyeceğim, hep biz olacağız. Bu partide yalnızca halay olmayacak, ülke mozaiği yer alacak ve ayrımcılık yapılmadan, bölgecilik olmadan bize gelmek isteyen her insana yer verilecektir. Yeter ki ülkesini, bayrağını sevsin, ülkemizin ve halkımızın geleceği için çalışmaya niyetli olsun” dedi.

Bülent Yıldız, kadın ve gençlik kollarında da iyi bir seçim yapıldığını ve partiye gelen vatandaş sayısında güzel görülür bir artış yaşandığını belirterek, “İnsanlar bizimle birlikte olmak, çalışmak istiyorlar. Kapımız her kese açık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817