Yıldız Bu Kez Fatih’i Turladı

Örgütün başında başarılı çalışmalara imza atan ve saha çalışmalarında ulaşabildiği herkese dokunmaya çalışan, esnaf ve vatandaşların ilettiği sorunları dinleyip yetkili mercilere iletme görevini üstlenen İlçe Başkanı Bülent Yıldız, bugün de mahalle ziyaretleri kapsamında Fatih Mahallesi’ni turladı.

KALABALIK GEZDİLER

Pandemi sürecinde en büyük zararı gören esnaf temsilcilerine uğrayan ve bol bol şikayet dinleyen İlçe Başkanı Bülent Yıldız’a bu saha çalışması sırasında kalabalık bir partili grup ve meclis üyeleri eşlik etti. İletilen sorunlara karşı çözüm yollarını da paylaşan Yıldız, çalışma ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

İLGİ SEVİNDİRDİ

“Mahalle gezilerimizle hem esnaflarımızla hem de mahalle sakinlerimizle sohbet ediyor, içinde çoğunlukla zorluklar yaşayarak geçirdiğimiz pandemi sürecinin sıkıntılarını dinliyor, çareleri ve önerileri de notlarımıza alıyoruz. Bu kapsamda bugün de Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldim. İçten sohbetleri ve ilgili yaklaşımları nedeniyle mahalle esnafımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817