Yıldız "Kadınlara Vurmayı Bırakın"

Bülent Yıldız mesajında, “Belki de her gün , ülkemizin her bir kentinden şiddet içerikli haberler alıyoruz, görüyor ve okuyoruz.

Yine bir kadın bu defa kendi ilçemizde, Körfez’de eşi tarafından fiziksel şiddete maruz kalmış, üstelik 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, bas bas bağırdığımız, çığlıklar attığımız farkındalık gününde, feci bir şekilde darp edilmiştir. Her ne konuda olursa olsun, ŞİDDETİN ASLA BİR SEBEBİ OLAMAZ.

Bir anne, bir eş, bir kadın, bir İNSANN daha şiddetin acı türüne maruz kalmasına artık tahammülümüz yok! İlçe örgütümüz olarak, sözde “eş” görevinde bulunan şahsı kınarken, şiddet gören ablamız, kardeşimizin kişisel haklarının korunmasında yanında olduğumuzu bildiririz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817