Yıldızlar Akını Var

Bu yılki turnuvaya yine çok ünlü isimler katılacak.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli isimler arasında yer alan Ahmet Dursun, Şenol Fidan, Tayfur Havutçu, Faruk Yiğit, Kaan Dobra, Mustafa Çulcu, Bülent Baturman, Bülent Uygun, Osman Çakır, Güvenç Kurtar, Evren Turhan, Mustafa Kocabey (Papen Mustafa), Mehmet Akdemir, Orhan Kaynak ve Nuri Çolak gibi isimler turnuvada boy gösterecek.

AÇILIŞ 13 MAYIS’TA

Bu çok özel futbol ve dostluk turnuvasında grup kura çekimi Tütünçiftlik Fatih Mahallesi’nde bulunan Safir Koleji’nde yapılacak. Turnuvada ilk karşılaşmalar ile 13 Mayıs’ta oynanacak. Bu turnuvanın açılışında ise Kocaeli basını arasında kadınlar ve erkekler arasında özel maç oynanacak. Ayrıca açılış programına katılacak olan özel konuklar da şöhretler karması olarak halı sahada boy gösterecek.

PROTOKOL DE KATILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve milletvekillerinin de bu çok özel turnuvanın açılış programına katılmaları bekleniyor. Öte yandan düzenlenen turnuvanın Körfez’in tanıtımına büyük katkı sunacağını dile getiren Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan, “Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen bu özel turnuvanın devamı da olacak. Tüm dostlarımızı turnuvamızın açılışına bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817