banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yıldızlar Başkan Baran’la Buluştu
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in köklü kulüplerinden olan ve bulunduğu Amatör Süper Lig Playoff Grubunu lider olarak bitirerek Bal Ligine yükselen Hereke Yıldız Sporlu futbolcularla yemekte buluştu.

Körfez Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Kulüp Başkanı ve Yöneticileri, Futbolcular, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Oldukça neşeli ve keyifli geçen programda Başkan Baran, Hereke Yıldız Sporun ilçe için önemine değindi. Gelen şampiyonlukla birlikte Körfez halkını onurlandıran ve gururlandıran futbolculara teker teker teşekkür eden Başkan Baran, Hereke Yıldız Sporun futbolcularına zaman zaman nasihatlerde bulundu.

Başkan Baran, “Sizlerin Başarılı Olması İçin Bütün İmkânlarımızı Seferber Edeceğiz”

Hereke Yıldız Sporun bu zamana kadar hedefinin hep zirve olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, “Futbol Körfez’de bir tutkudur. Takım ile kent halkının uyumu sonrası büyük bir başarı yaşadık. Takımımızı destekleyen halkımıza, kadromuza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ederim. Biz Belediye olarak, yönetim maddi ve manevi olarak, teknik kadro desteği ile taraftar olarak yanınızdayız. Elimizden gelen bütün imkânları seferber ederek sizlerin ileride daha başarılı olması için çalışacağız” dedi.

Denli, “Bu Heyecan ve Azim Bizlere Şampiyonluğu Getirdi”

Hereke Yıldız Spor Başkanı Faruk Denli, “Takımdaki özgüven bizlere bu başarıları getirdi. Önümüzdeki sezon ekibimizle birlikte daha iyi hazırlanarak, takımımızı ilçemize yakışır yerlere getireceğiz. Ben futbolcularımızda, teknik heyetimizde bu azimi ve heyecanı görüyorum. Bu takımın başarısı için kollarını sıvayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra teker teker söz alarak Başkanlara teşekkür eden futbolcular ve teknik heyet, “Sürekli bizlerle birlikte olarak yanımızda duran ve sezon boyunca hiçbir maçımızı kaçırmayarak desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a teşekkür ederiz. Aldığımız bu başarının baş mimarı siz değerli yöneticilerimizdir” şeklinde konuşturlar.

Konuşmaların ardından yemeklerini yiyen futbolcular daha sonra ligde alınan şampiyonluk kupaları ile toplu fotoğraf çekildiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826