banner2779
banner2752
banner2750

YILIN İLK KARINA MÜDAHALE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava dalgasında muhtemel kar yağışıyla ilgili her türlü önlemlerini aldı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı kar ekipleri, Kartepe’de gece yarısı etkili olan kar yağışına karşı teyakkuzda bekledi. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı bölgede karla kapanan yollara anında müdahale edildi. İki kar küreme aracı, bir grayder, bir jcb ve bir loder karla mücadele çalışması yaptı.   

 

270 PERSONEL HAZIR BEKLİYOR

Öte yandan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için kar ekipleri hazır bekliyor. Rotatif, unimod, botcat, grayder, tuzlama ve pikaptan oluşan 135 araç ve 270 personel, kış boyunca karla mücadele edecek.

 

YOLLAR KONTROL ALTINDA

Kartepe ve Umuttepe bölgelerinde 24 saat yollar kontrol altında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi buzlanmayı önlemek için tuz ve solüsyonu hazır tutuyor. Bin ton tuz kullanılmak üzere hazır bekletiliyor. Ekipler gece ve gündüz görev yaparak, kış ayları boyunca yolların sürekli açık kalmasını sağlayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751