Yıllar Sonra Tuvalet Yapıldı,  İşletmeci Bulunamıyor

Yenikent Mahallesi’nde uzun zamandır istenen ve ihtiyaç olan umumi tuvaletler, Mahalle Muhtarı Erol Küçük’ün girişimiyle Derince Belediyesi tarafından yaptırıldı.

Tuvaletleri yaparak teslim eden belediye, işletilmesi konusuna karışmadı ve bunun üzerine Muhtar Erol Küçük, sosyal medya aracılığıyla buranın işletilmesini ve bakımını üstlenecek bir kişi aramaya başladı.

Şu ana kadar bir işletmeci bulunamayınca da halklın kullanımı için yapılan tuvaletler kullanılamadı. Muhtar Erol Küçük, burada duracak insanın hiçbir şeye karışmadan, yalnızca temizlik ve bakımını sağlayacağını, toplanan parayla da kendi ücretini çıkartacağını söylüyor. Umumi tuvalet ücreti 1 lira olarak belirlenirken, talipli olanların bizzat muhtara müracaat etmeleri gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817