YILMAZ: BU MİLLET SİZİ HİÇ UNUTMADI
 Çayırova ziyaretlerinin sonunda Erzurumlular derneğine konuk olan Mehmet Akif Yılmaz burada muhalefeti eleştirdi. Yılmaz "72 yılda 52 Cumhuriyet hükümetlerinin yapamadıklarını 13 yıl gibi kısa sürede başardık. Muhalefet partileri iftiralarla dolu hatırla başlıklı afişler asıyor. Bu millet koalisyonlarla bu ülkeye yaşattığınız karanlık günleri hiç unutmadı unutmayacak." dedi.

 

KARANFİL DAĞITTI

SKM programları kapsamında Çayırova'da ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, Çağdaşkent semt pazarını gezerek pazarcı esnafına karanfil dağıttı. an Mehmet Akif Yılmaz, pazarcı esnafının sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Kuştepe mesire alanına geçen Yılmaz, piknik yapan vatandaşlarla hasbihal etti. Çayırova Menderes Caddesi esnafını da ziyaret eden Yılmaz esnafın destek ve duasını alarak Yeni Mahalle Gençlik platformu tarafından düzenlenen programa katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817