YILMAZ: DAİMA GELİŞEN BİR EKONOMİYE SAHİBİZ
 SKM Programları kapsamında ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz dün İzmit'teydi. Ziyaretlerine ilk olarak Kızılay Kan Bağış Merkezi ile başlayan Yılmaz buradan Seka Semt Polikliniğine geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli İl Müdürlüğünü ziyaret eden Yılmaz, burada çalışanları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. SGK İl Müdürlüğünü de es geçmeyen Mehmet Akif Yılmaz, müdürlük çalışanları ile hasbihal etti.

 

BÜYÜKLERİN DUASINI ALDI

Ziyaretlerine Kocaeli Huzur evi ile devam eden Mehmet Akif Yılmaz, burada katları tek tek dolaşarak Huzur evi sakinleri ile sohbet etti ve hayır dualarını aldı. Mehmet Akif Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten Huzur evi sakinleri "Allah yolunuzu açık etsin" dediler. 

 

PAŞA'DA EV ZİYARETİ YAPTI

İzmit programlarında doğup büyüdüğü Mehmet Ali Paşa'ya uğramadan edemeyen Mehmet Akif Yılmaz, Paşa'da ev ziyaretlerinde bulundu. Mehmet Ali Paşa'lı komşuları ile buluşarak hasbihal eden Mehmet Akif Yılmaz'a doğup büyüdüğü mahallenin sakinleri sahip çıkıyor.

 

MİLETİMİZİN KARARI İSTİKRARDAN YANA

Ziyaretlerine Yenişehir Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Mehmet Akif Yılmaz, ülke ekonomisine dair açıklamalarda bulundu. Yılmaz; "13 Yılda ekonomide gelmiş olduğumuz nokta geri dönüşü asla kabul etmeyen ve daima gelişen bir ülke ekonomisine sahibiz. Milletimiz eski Türkiye'de yaşananlarla son 13 yılı terazisinde iyi tartıyor ve kararını istikrardan yana veriyor." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817