YILMAZ: MUHALEFETİN  PROJESİ YOK
 SKM programları kapsamında Gölcük'te ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın desteğini aldı. Çarşı esnafı tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Mehmet Akif Yılmaz daha sonra Play-Off maçı oynayan Gölcükspor'un maçını izledi. İzlenen maçın ardından Yılmaz, Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisine katıldı.

 

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Mehmet Akif Yılmaz Gölcük'te 2 köy ziyareti yaparak muhalefeti eleştirdi. Yılmaz ilk olarak Nimetiye köyünde köy sakinleri ile buluşarak hasbihal etti. Daha sonra Yukarı Değirmendere köyüne geçen Mehmet Akif Yılmaz burada önemli açıklamalarda bulunarak muhalefeti eleştirdi. Yılmaz "Yeni açıklanan beyannamemiz ile yapacaklarımızı hedef olarak taahhüt ediyor ve hedeflerimize ulaşmak için kaynağı belli, projesi hazır, gerçekçi politikalarla bir kez daha sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Diğer partilerin Kocaeli için yapacakları hiç bir somut projeleri yok, beyannameleri yok. Ak Parti hükümeti olarak yaptıklarımız ortada yapacaklarımız da bellidir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817