YILMAZ: SANDIKLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ
 SKM Programlar kapsamında Körfez ilçesinde ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak Körfez Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz buradan Kirazlıyalı Mahallesi esnafını ziyaret ederek esnafın desteğini aldı. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirten esnaflar Mehmet Akif Yılmaz'a başarılar dilediler. Ardından yine aynı mahallede ev toplantıları ve umre ziyaretleri yapan Yılmaz, Kuzey Mahallesine gelerek sandık müşahitleri ile toplantı yaptı.

 

SANDIK MÜŞAHİTLERİ İLE BULUŞTU

Kuzey mahallesi sandık müşahitleri ile toplantı yapan Mehmet Akif Yılmaz sandık müşahitlerine önemli mesajlar verdi. Yılmaz; "Ülke olarak gelmiş olduğumuz noktanın geri dönüşü yok. Eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenler bu seçimde de istediklerini alamayacaklar. Sandıklara sonuna kadar sahip çıkarak milletin gücüne inanlarla birlikte ülkemizi 2023 hedefine taşıyacağız." dedi.

 

TAŞKÖPRÜLÜLERİ UNUTMADI

Kuzey Mahallesi sandık müşahitleri ile toplantının ardından Kocaeli Taşköprülüler Derneğini ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz dernek başkanı ve yöneticileri tarafından samimiyetle karşılandı. Aday adaylığı sürecinde de Taşköprülüler Derneğini ziyaret eden ve aynı samimiyetle karşılanan Mehmet Akif Yılmaz Dernek Başkan'ı Yasin Sönmez'e teşekkürlerini sunarak; "Göstermiş olduğunuz samimiyetten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Taşköprülüler Derneği gerek Dernek lokali gerekse çalışma prensibiyle Kocaeli'mize örnek bir dernek. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817