YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
 CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Gebze Şehit Aileleri derneğine nezaket ziyaretinde bulundu. Eşi Aysel Yılmaz ve Belediye Meclis üyesi aday adayı Gazi Aydoğdu ile birlikte Dernek başkanı Önder Kılıçarslan , Yönetim kurulu üyeleri ve şehit  tarafından samimi bir şekilde karşılanan Yılmaz, şehitlerin çoğunun defin işlemlerin başında kendinsin bulunduğunu söyledi.

Gebze Belediyesi mezarlıklar Müdürlüğü yaptığı 2001-2009 dönemin şehitlerin geldiği döneme rastladığını ifade eden ve siyasetten bahsetmeyen Yılmaz, “görevimin en acı günleriydi. Hepsinin şehit oluşu benim görevim sırasında olmuştu. Mezara konuluşlarında yanlarındaydım. Onların mezarlarına gözüm gibi baktım”dedi.

Ziyaret sırasında çok sayıda şehit ailesi bulunması ve Yılmaz’ın o günlerde kendilerine destek olmaları ve tanışık olması duygulu anların yaşanmasına neden oldu.Aileler, Yılmaz’a “hakkınızı helal edin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817